golf

Tips og tricks til Golf - Brug af Rangefinder

Tips og tricks til Golf - Brug af Rangefinder

Rangefinder er et stadig mere populært værktøj for golfspillere, der ønsker at forbedre deres spil. Disse enheder bruger lasere til at måle afstanden til forskellige punkter på banen, hvilket giver spillerne mulighed for at vælge det rigtige jern til hvert skud. 

Jeg tænkte første gang at det var mange penge, at smide efter et produkt til at måle afstand. Jeg undersøgte mulighederne for at måle afstand og fandt GLFR. Dette var en god start, til at lære og prøve at spille med afstand, og det ændrede mit spil markant. Dog synes jeg det var træls hele tiden, at skulle have mobilen frem og man kunne nemt blive forstyrret af diverse notifikationer. Derfor valgte jeg at investere i en rangefinder, hvilket jeg aldrig vil fortryde. Ikke nok med rangefinderen er nemmere at have med rundt omkring, den måler meget mere præcis, hvor den også tager højde for hældningen og ja, det ser også bare bedre ud end at stå med sin telefon. 

Her er et par tips og tricks til at få mest muligt ud af din golfafstandsmåler:

Øv dig i at bruge din afstandsmåler: Som ethvert nyt værktøj kræver det lidt øvelse at vænne sig til at bruge en afstandsmåler. Sørg for at bruge lidt tid på at blive fortrolig med din enhed, før du går på banen.

Kend din afstandsmålers begrænsninger: Golfafstandsmålere er designet til at måle afstanden til et bestemt punkt, såsom en flagstang eller hazard. De er ikke designet til at måle afstanden til et objekt i bevægelse, såsom en bold under flugt.

Brug hældningsfunktionen med omhu: Mange afstandsmålere har en hældningsfunktion, der måler banens vinkel og beregner effekten på dit skud. Selvom dette kan være et nyttigt værktøj, er det ikke tilladt i det meste af turneringsspil, så sørg for at slå det fra, når du spiller i konkurrencer.

Overvej vejret: Afstandsmålere kan blive påvirket af vejrforhold, såsom regn eller tåge. Sørg for at tage højde for dette, når du bruger din enhed, og overvej at bruge en vandtæt model, hvis du spiller under våde forhold.

Få den rigtige afstandsmåler til dit spil: Der findes mange forskellige typer afstandsmålere på markedet, og det er vigtigt at vælge en, der passer til dit spil. Overvej faktorer såsom dit færdighedsniveau, de baner, du spiller på, og dit budget, når du vælger en afstandsmåler.

Generelt kan golfafstandsmålere være et nyttigt værktøj for golfspillere

Læs næste

Lækker Joe & The Juice inspirerede Smoothie
Kom i form til golfsæsonen: Eksperttips til at forberede dit spil

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.